Sonbahar aylarının vazgeçilmez şıklığı: Deri ceket

Sonbahar aylarının vazgeçilmez şıklığı: Deri ceket

Sonbahar aylarının vazgeçilmez şıklığı: Deri ceket

Ayakkabı olsun, çanta olsun hemen her tekstil ürünlerinde kullanılan deri, tartışmasız en çok ceket olarak yakışıyor. Gençlerden, yaş almış yetişkinlere kadar oldukça geniş bir alıcı kitlesi olan deri ceket, modada güncelliğini kaybetmiyor.

Gerek erkekler gerek kadınlar için şıklığı önplana çıkaran kombinlerin demirbaşı olan deri ceketler, sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte yeniden ortaya çıktı ve kışın sonuna kadar yine bizlerle olacak.

70’ler, 80’ler, 90’lar… Deri ceket hariç her şey değişti!

 Her 10 yılda bir moda baştan aşağıya değişiyor, değişmeyen tek şey ise deri ceket… Tüm dünyada her dönem moda olan deri ceketlerin en önemli özelliği hafif ve soğuk geçirmez olması.

Havalı bir görünüş için vazgeçilmez bir unsur olan deri ceketlerin sahtesi piyasada oldukça fazla yer ediniyor. Suni ve kimyasal unsurlarla oluşturulan bu tür deri ceketler, kanser hastalığı başta olmak üzere birçok hayati rahatsızlığa sebep olabiliyor.

Black Noble marka deri ürünleri, birinci sınıf kalitede usta ellerde şık bir görünüme kavuşurken aynı zamanda gönül rahatlığıyla giyiliyor.


Bir güneş gözlüğü ve bir deri ceket

Aslında hepsi bu kadar! Bir güneş gözlüğü ve bir deri ceket ile adeta moda dünyasından fırlamışçasına havalı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kadın ya da erkek modasında her zaman lider duruşunu koruyan deri ceketler, dolapların ve şık olmanın vazgeçilmez unsuru.

Her kombinin jokeri diyebileceğimiz bu tür ceketler hem erkek hem de kadın modasına yüzde 100 uyum sağlayarak gündelik kullanımların favorisi.

 
Deri ceket modellerinden hangisini satın almalı?

2019 yılının sonu 2020 kışına doğru gelirken deri ceket modelleri yeni varyasyonlarla vitrinlerdeki yerini alıyor. İster klasik giyinen bir iş kadını olun, isterseniz üniversiteli erkek öğrenci. Hemen her tarza uygun deri ceket modelleri bulmanız mümkün.

Black Nobl’da kalite ve tasarım bir arada bulunur. Black Noble’ın eşsiz tasarımları ve modellerine de göz atarak kendinizi ait hissettiğiniz deri ceket modelini bulabilirsiniz.

Neden suni deri ceket giyilmemeli?

Suni deri ceket ile gerçek deriden yapılmış ceketin farkı nedir? Neden suni tercih edilmemelidir?

Suni deri ile yapılmış bir ceketin fiyat/performans oranı, gerçek deri ile üretilmiş cekete oranla düşüktür. Gerçek deri ile üretilen bir ceketin fiyatı daha yüksek olsa da yıllarca giyebileceğiniz bir ürünken suni ceketler maksimum 3-4 yıl sonunda giyilemeyecek vaziyete gelecektir.

Kondüsyonun yanı sıra sağlık açısından da gerçek deri ürünleri kullanulmalıdır. Atalarımız, soğuk günlerde ısınmak için derileri biçime sokarak giyiyordu. Doğal olan her zaman insana faydalı olandır. Sağlık haricinde ise gerçek deriden üretilen deri ceketler kalitesini üzerinizde belli eder ve sizi daha şık gösterir. Siz yeter ki tarzınıza uygun deri ceket modelini seçin… 
 

Etiketler: deri ceket modelleri, deri ceket, deri ceket önerileri
Ekim 25, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR