Moda Fikirleri - Kadın Deri Ceket

Moda Fikirleri - Kadın Deri Ceket

Moda Fikirleri - Kadın Deri Ceket

Her kadının dolabının bir köşesinde bir deri ceketi ya da ertelediği “bir tane alacağım” düşüncesi muhakkak vardır. Ceketinizi dört mevsim, hem de pahalı bir bakım yapmadan yıllarca giyebilirsiniz. Çokça zaman, para harcamadan, göz alıcı kombinler hazırlayabilir, sizi aslında giyinirken gösterdiğiniz özenden çok daha fazlasını göstermişsiniz izlenimi oluşturabilir ve  çok tarz giyimler ortaya çıkartabilirsiniz. Bir kadın deri ceketle ferah bir tarz oluşturabilmek için onlarca yol vardır ve Black Noble olarak, bu kısa yazıda ceketlerinden yazın da ayrılmamanız için ilham olacağını umduğumuz birkaç giyim fikrinden bahsedeceğiz.

 

Spor kıyafetlerinizi günlük hayatınıza taşıyın.

Hafta sonları hepimizin içinde, rahat bir kıyafetle sokaklarda dolaşmak gibi bir düşünce hep vardır. Fakat tanıdıklarınızla karşılaşma ihtimali, kıyafetinize özenmeden dışarı çıkma konusunda cesaretinizi biraz kırabilir. Black Noble olarak pijamalar konusunda cesur bir tavsiyemiz olmasa da spor kıyafetlerinizle ilgili güzel bir fikrimiz var. Spor ayakkabılarınızı, spor kıyafetlerinizi giyin ve üzerine Black Noble deri ceketinizi almayı ihmal etmeyin. Artık “yataktan yeni çıktım” havasından bir hayli uzaktasınız.

 

Sade, Şık Elbisenize Detaylar Ekleyin

Bir kadın deri ceketini şık bir elbiseyle (beyaz bir kolsuz elbise seçebilirsiniz) birlikte düşünebilirsiniz. Deri ceketinizin renginde bir botla da mükemmel bir uyum yakalayabileceğiniz bu tercihte, size metal detayları bulunan bir kadın deri ceket seçmenizi öneriyoruz. Tercihinize bağlı olarak metal aksesuarlarla da ceketinize hareket kazandırabilirsiniz.

 

Bahar Aylarının Kararsız Havasına Ayak Uydurun

Bahar aylarında gün boyu gardırobunuzdan uzakta kalacaksanız iyi düşünmeniz gerekir. Sabahın serinliğinden koruyacak bir kıyafetle ilerleyen saatlerin sıcağında zor zamanla geçirebilirsiniz. Tişörtünüzle birlikte deri ceket giyip üzerine de bir trençkot alabilirsiniz. Hava ısındığında, üzerinizdeki ekstra kat kıyafetlerinizden sıyrılıp kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

 

Kot Pantolon ve Deri Ceket

Siyah deri ceket her kıyafetle uyum sağlar fakat renkli deri ceketlerle de yapabileceklerinizi görmek sizi şaşırtabilir. Her zaman giydiğiniz kot pantolonunuzun üzerine açık renk bir bluz alıp ve üzerine alacağınız Black Noble deri ceketinizle muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz. Aradığınız havayı yakalayamadıysanız, Black Noble ürünlerimize kısaca bir göz atın ve eminiz istediğiniz gibi bir ceket gözünüze çarpacaktır. Fevkalade rahat hissedeceğiniz bu kombinle tüm gün keyifli bir tempo yakalayabilirsiniz.

Etiketler: Kadın Deri Ceket, Deri Ceket, Kadın Ceket
Ekim 23, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR