Kürklü Süet Ceket Hakkında

Kürklü Süet Ceket Hakkında

Kürklü Süet Ceket Hakkında

Kürklü süet hakkında çok fazla bilginiz yoksa bu yazı tam da sizler için diyebiliriz. Kürklü süetin sizin için doğru bir seçim olup olmadığına karar vermenizde sizlere yardımcı olacağını ümit ettiğimiz, sizleri yormayacak kısa bir yazı hazırladık.

Neden Kürklü Süet Ceket?

Diğer materyal ve kumaşlara nispeten  çok sağlam ve dayanıklıdırlar. Ayrıca soğuk havalarla içli dışlı bir hayatınız varsa sizin için fevkalade bir tercih olabilir çünkü kaz ve ördek tüyünden bile daha sıcak tutar.

Sanıldığının aksine bakımı çok zor değildir. Çoğu durumda kirlendiği ve lekelendiğinde hafifçe ovalayarak temizleyebilir, kuru temizlemeye bile ihtiyaç duymazsınız. Fakat daha ciddi lekelerle baş etmeniz gerektiğinde daha nazik kimyasallar kullanılması gerektiğinden, kürklü süet temizliği yapan bir kuru temizlemeci araştırmayı ihmal etmemenizi öneririz.

Havalar ısındığında, tekrar havalar soğuyup ceketinize ihtiyacınız oluncaya kadar, bir köşede muhafaza etmek isteyebilirsiniz. Güvelerin veya diğer böceklerin size üzücü bir tecrübe yaşatmasından endişe etmenize gerek yok. Ceketinize bir zarar vermeyeceklerinden emin olabilirsiniz.

Kürklü süet ceketler diğerlerine nispeten pahalı olabilir fakat ömür boyu kullanabileceğiniz bir ürün almış olacaksınız. Büyüdüklerinde çocuklarınıza bırakabileceğiniz güzel bir hatıra bile olabilirler, birçok hatırayla beraber…

Kısa Bir Kaç Not Daha …

Kürklü Süet suya dayanıklığının yanında, ateşe de dayanıklı, rüzgar geçirmez ve statik enerji biriktirmeyen bir üründür.

Kuzu yününün içerisindeki Lanolin’in doğal bir nemlendiricidir ve cildinizin sağlığına katkıda bulunur.

Yündeki Lanolin’in kendi kendini temizleme özelliği vardır ve bu da ceketinizi antibakteriyel yapar.

Daha hafif kürklü süet daha esnek anlamına gelebilmektedir. Diğer etmenlerin yanında hafif olması da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Gardırobunuzda yer varsa tarzınıza uygun bir ceket seçmek için sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. Black Noble olarak sizin için en uygun ceketi seçmenizde yardımcı olabiliriz.

Etiketler: Kürklü Süet Ceket, Kürklü Süet, Shearling, Shearling Jacket
Ekim 23, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR