Erkek Deri Ceket Seçimi

Erkek Deri Ceket Seçimi

Erkek Deri Ceket Seçimi

 

Deri ceket sadece bir kıyafet değil, aynı zamanda sizin için yağıştan ve güneşin zararlı etkilerinden korunmak istediğinizde kullanmak isteyeceğiniz oldukça sağlıklı bir koruyucudur.  Bir erkek deri ceketi satın almak için mağazaya gittiğinizde seçim yapmak zorunda kalacağınız birçok seçenek bulacaksınız. Stil arayışınızın yanında konfor beklentileriniz de seçiminizi etkileyecektir. Her ceketin bir tarzı vardır fakat bu tarz her erkekte aynı şekilde durmayacaktır. Ceketinizin rengi, modeli ve tarzı duruşunuza nasıl tesir edeceğini de değerlendirmenizde fayda var. Örneğin size kendinizi sert ve cesur hissettirebilecek bir ceket seçebilir ve bir yürüyüşe çıkabilirsiniz.
Şimdi bir erkek deri ceket seçerken nelere dikkat edilmesi gerekir bundan bahsedelim.

 

Vücudunuza Tam Oldu Mu?

Öncelikle ceket vücudunuza tam olmalı ve büyük gelmemeli. Büyük bir deri ceket size kendinizi huzursuz hatta bazen biraz komik hissettirebilir ve kendinize olan güveninizin azalmasına sebep olabilir. Modelden modele biraz değişiklik gösterebilir fakat genel olarak belinizin çok altına geçmemesine ve kollarının çok kısa olmamasına dikkat etmelisiniz. Ceketinizin omuzları da gözünüzden kaçmasın. Aşağı sarkan omuz kısmı sizi rahatsız edebilir. 

 

Malzeme Kalitesi

Ceketiniz suni deri ise deri ceketin size sağlayacağı esneklikten mahrum kalabilirsiniz. Bu yüzden ceketin ölçüsü normalde sizin ölçülerinize uygun olsa bile size tam uymayacaktır. Ayrıca vücut tipinize uygun bir seçim yapmayı da ihmal etmeyin. Mesela biraz göbeğiniz varsa bunu gizleyebilecek bir tarz veya beden seçmeniz yerinde olabilir.

 

Tarz Seçimi

Vücut tipinize göre ve yaşam tarzınıza göre ceket tipinizi seçmelisiniz. Geniş bir omzunuz varsa bomber tarzı bir ceket tercih edebilirsiniz. Bomber ceketlerde göğüs kısmında ekstra bir alan vardır ve orta seviyede bir bel çevreniz varsa iyi bir tercihtir. Oldukça popüler olan bomber deri ceketler, stil seçme noktasında kararsızlık yaşıyorsanız güvenli bir seçimdir. 
Uzun boylu bir erkek deri ceket arıyorsanız motorcu tarzında bir deri ceket sizin için uygun olabilir. Rahattır ve kot pantolonla mükemmel bir kombinasyon sağlar. Sade bir tarzınız varsa fermuar ve düğme desensiz modeller çok hoşunuza gidebilir.
Bel bölgeniz hacimli ise düz kesimli bir deri ceket buradaki genişliği gizlemenize yardımcı olabilir. 

Tarzınıza karar verin ve bir Black Noble mağazasını ziyaret edin. Istediğiniz tarzda seçeneklerle yardımcı olmak için sizleri bekliyor olacağız. Ne tür bir tarz istediğinizden emin değilseniz sizlere uygun seçenekler üretmekte de yardımcı olabileceğimiz de aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Etiketler: Erkek Deri Ceket, Ceket, Deri Ceket, Giyim, Leather Jacket
Ekim 23, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR