Deri Trençkotlar: Kışın Tarzınızı Nasıl Tamamlayabilirsiniz?

Deri Trençkotlar: Kışın Tarzınızı Nasıl Tamamlayabilirsiniz?

Kış ayları geldiğinde, gardırobumuzda sıcak ve şık parçalara ihtiyaç duyuyoruz. Bunun için de şüphesiz ki deri trençkotlar kurtarıcı bir rol üstleniyor. Hem sıcak tutan hem de modayı takip eden bu parçayı nasıl kombinleyebilirsiniz? İşte sizler için birkaç öneri:

  1. Sade ve Şık

Deri trençkotları sade ve şık parçalarla kombinleyerek klasik bir tarz yaratabilirsiniz. Siyah skinny jeanler, beyaz bluz ve topuklu ayakkabılarla tamamlayacağınız kombin, ofis şıklığına da uygun olacaktır.

  1. Çiçek Desenleri

Kış aylarında çiçek desenleri de sıklıkla tercih edilen bir trend. Siyah deri trençkotunuzu, renkli çiçek desenli bir elbise ve çizmelerle kombinleyebilirsiniz. Bu kombin sayesinde sıcak kalırken aynı zamanda renkli bir tarza da sahip olabilirsiniz.

  1. Yarasa Kollu Kazaklar

Sonbahar ve kış aylarında yarasa kollu kazaklar trend olduğu için, deri trençkotunuzu bu kazaklarla tamamlayabilirsiniz. Bu kombinde altına giyeceğiniz skinny jeanler ve botlarla hem şık hem de sıcak kalabilirsiniz.

  1. Oversize Parçalar

Oversize kıyafetler her zaman olduğu gibi kış aylarında da trend olmaya devam ediyor. Deri trençkotunuzu, oversize kazak ve jeanlerle tamamlayabilirsiniz. Bu kombinle sıcak tutmanın yanı sıra rahat bir tarza da sahip olabilirsiniz.

  1. Desenli Eşarplar

Desenli eşarplar da kış aylarının vazgeçilmez aksesuarlarından biri. Deri trençkotunuzla uyumlu renkte ve desende bir eşarp takarak, hem tarzınızı tamamlayabilir hem de sıcak kalabilirsiniz.

Deri trençkotlar, kış aylarında gardırobunuzu kurtaracak şık ve sıcak tutan parçalardan biridir. Yukarıdaki öneriler sayesinde, bu parçayı nasıl kombinleyebileceğinizi öğrenmiş oldunuz. Siz de tarzınızı ortaya çıkaracak kombinler yaratmak için farklı parçalarla deneyebilirsiniz.

Etiketler: deri trençkot
Mart 23, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR